Senaste inläggen

torsdag 29 januari 2009

Bildutmaning

Jag blev utmanad av Tina:

- Gå in i mappen mina bilder (ev. Bilder för dem med OS X eller din egen personliga bildmapp)
- Gå till den sjätte mappen (ev. den sjätte mappen igen) och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.

Den här bilden är tagen på Stockholms Stadion den 31 maj förra året, då det var Stockholm Maraton. Alla väntar på att vinnaren ska springa in och göra ärevarvet. Kasper ligger i förgrunden och vilar i skuggan. Det var en riktigt varm dag och så mycket folk att han inte riktigt orkade bry sig. Mycket bra miljöträning. Kasper var då ungefär 11 månader.

Jag utmanar nu Sara, Hippi, Enzo, Janos, Ninni och Benson.

6 kommentarer:

  1. Oj vad ni håller igång med träningen! Riktigt avis! :D Skulle gärna velat gå på ngra av Bodfälts kurser. Tycker du hennes workshops e bra? Även om man inte har sin egen hund med sig :) Kramar/Helena & Benson

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte det hade sina fördelar att INTE ha hunden med: jag kunde helt fokusera på det som sades och slapp tänka på Kasper och alla hans störande påhitt. Det var mycket lättare att ta till sig andras problem och idéer till lösningar, istället för att bara koncentrera sig på sin egen situation.
    Däremot fick man ju heller inte hjälp med just sina problem, utan allt blev lite mer allmänt hållet. Det fanns ju tre demohundar på clinicen, som var tänkta att representera varsin nivå. Men de båda "duktigare" hundarna låg närmare varandra, och den trdje hunden var en helt grön liten valp. Vi ligger väl mellan valpen och den andra hunden i detta moment. Det var iallafall jättebra att se duktigare förare än oss, man får lite förebilder och input till vad vi bör sträva mot.

    SvaraRadera
  3. Hm, vet inte hur utmaningen ska hanteras - dvs matte är lite bakom;-)
    //Janos

    SvaraRadera
  4. Hej Janos!
    Du följer instruktionen på min sida (hittar fotot). När du gjort det kopierar du instruktionen till din egen blogg, lägger upp ditt foto med lämplig text. Avslutningsvis utmanar du några nya personer att göra detsamma. Det är rätt kul, man kan följa bakåt vilka bilder tidigare utmanare har hittat. Lycka till!

    SvaraRadera
  5. Kul att du antog utmaningen och lite kul bild också. Jag skrev ett långt svar på ditt senaste inlägg om att gå i koppel men det försvann, grr. Får se om jag orkar skriva om svaret.
    Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  6. Hej,
    Ska försöka koppla ihop vad du skriver.Men i kväll, har vi inkl. Hippi ätit räkor och druckit vin så det får bil i morgon, härliga fredag!

    SvaraRadera