Senaste inläggen

lördag 30 maj 2009

Några bilder från nedresan

Vi väntar på att förjan ska gå från Rödby. Här anar vi inte att vi får leta en del efter hotell på Fehmarn.


Den underbara Spargel-säsongen är i full gång i Tyskland. Givetvis njöt vi av dessa primörer till middag.

Hotel Rheinterrassen strax utanför Bonn – omedelbart bakom hotellet glider pråmarna fram längs Rhen.


Hotellrummet var lite för fint med tanke på Kaspers tillstånd. Det gick ganska bra ändå.


Utsikt över pråmarna längs Rhen.

Den sidan av vårt hus som vetter mot lilla byvägen: alla fönstren på övervåningen är våra, och garaget rymmer med möda vår Saab. Entrén är från andra hållet, har ingen bild på den sidan ännu. Bakom grönskan till höger om garaget är vår fantastiska, helt inneslutna, trädgård där Kasper kan springa lös.

Den här storleken på vägar är det här runt om vår lilla by. Mycket charmigt, men det tar ju lite tid om man ska ta sig till någon större stad.

Lummigt och fint, och många väldoftande blommor. Kasper tyckte det var kul att äntligen få röra lite ordentligt på sig. Det märktes inte på hans springande att han varit magkrasslig ett antal dagar nu.

2 kommentarer:

  1. Va skoj att du kan blogga och lägga upp bilder från semestern. Var i Frankrike är ni någonstans? Verkar hur mysigt som helst i alla fall. Hoppas Kaspers maga blir bra snart. Har du testat kokt fisk?

    SvaraRadera
  2. Vi är i Bourgogne, sydost om Paris. Kanonbra att wifi-uppkopplingen funkar som utlovat, jag ska ju jobba en del härnerifrån... har inte testat kokt fisk nu, då måste jag koka en. :O Kasper gillar mest lax, vet inte priset på sån härnere... Men jag TROR att magen är bättre – försåvitt det inte gått åt andra hållet nu. Håller på att utrönas... Han fick lite klippt kalkon, kokt mosad morot blandat med lite vanliga Orijen-pluttar.

    SvaraRadera