Senaste inläggen

lördag 16 maj 2009

Godkänt anlagsprov!


Hurra för Kasper, han är så bra!
I eftermiddags gick vi anlagsprov i viltspår för domare Leif Henriksson. Det var tre hundar på förmiddagen och tre på eftermiddagen, och vi fick starta först. Leif berättade att just det spår vi skulle gå hade varit ett verkligt eftersöksspår som han gått med sin drever, så alla svängar och krokar var lite mer verklighetsförankrade än ett människopåhittat spår.
Det gjorde det extra roligt att konstatera att Kasper gick klockrent hela spåret igenom. Någon gång stannade han och funderade lite, men det var inga långa pauser. En gång vek han av på färskspår, men när jag sade Kasper vände han tillbaka omedelbart och tog upp det rätta spåret igen.
Omdömet ska skickas om cirka två veckor, men vid det laget är vi i Frankrike. Hoppas att Sara kan läsa upp det på telefon, är så nyfiken på hur han formulerar sig. Men han var mycket nöjd med Kasper och sade att det var klart godkänt. Hipp, hipp, hurra!
Då ska vi se om vi kan få till lite prov i öppen klass, men det blir först efter Frankrikeresan, kanske inte förrän till hösten. Vet inte om det hålls så mycket spårprov under sommaren.
Men nu, Ninni, kan du ge Kasper hans välförtjänta poängskörd! :D

14 kommentarer:

  1. Stort Grattis! klart ni grejade det. Nu kan vi kanske starta samtidigt på något ordinarie prov.

    SvaraRadera
  2. Jättegrattis, vad duktiga ni är!

    SvaraRadera
  3. Tack, tack! ;)
    Jag tänkte nog anmäla oss till SSRK/Ö:s ord. prov i Nävekvarn 6 september.

    SvaraRadera
  4. Grattis, Grattis härligt!!!

    Bra jobbat!
    Ha' det bra i Frankrike!
    Birgitta

    SvaraRadera
  5. Grattis!
    Nu får du hjälpa mig räkna... ¨för så många poäng måste kontrollräknas!

    SvaraRadera
  6. Ninni: start+godkänd i anlagsprov=15 p; kursslut 2p (+ 2 kursslut till snart = 4 p). Så 17 eller 21 p, berowende på om du vill räkna alla kursslut redan nu eller inte. Och vi hade 20 p sden förut, va? 37 el 41 p, då. ;)

    Men sen tror jag du har missat start i öppen klass 5 p i din nya lista, för visst har du tänkt ge alla starter 5 p oavsett slag?

    SvaraRadera
  7. Stort grattis, bra jobbat!

    SvaraRadera
  8. Grattis Kasper - snyggt jobbat!!
    :o)

    SvaraRadera
  9. Massor av grattis!

    /Uppsalaflocken

    SvaraRadera
  10. Grattis grattis! Bra jobbat.
    Ha en trevlig resa!

    Jill med flock

    SvaraRadera
  11. GRATTIS Kasper m. matte till avklarat anlagsprov! Nu är det bara att jobba vidare o satsa på ett shampionat eller hur? Man ska satsa stort =)
    vi ska också sätta igång med spårandet igen.. siktar på öppen klassprov i år. Anlaget gjorde vi förra sommaren men sen blev det inte så mycket mer av olika anledningar.
    Det är ju så mycket man kan göra med våra gårdisar så det är svårt att hinna med sig ibland. Nila älskar alla sorts arbeten o blir fort uttråkad om man håller på med samma dag út o dag in. Håller på med både spår, agility o en klickerkurs för dagen... allt är sååå kul!

    SvaraRadera
  12. Grattis! Duktiga Kasper, ja och matte också förstås!

    SvaraRadera
  13. Ellis och extra20 maj 2009 kl. 13:54

    Stort grattis!

    SvaraRadera