Senaste inläggen

lördag 2 maj 2009

Slalompinnar

Tvekade om jag skulle sätta upp alla tolv slalompinnarna från Rusta, eller bara fyra som vi hade på kursen i onsdags. Men äsch, lika bra att få upp alla. Man kan ju avbryta efter några pinnar om det går trögt.
Det gick förvånansvärt bra efter bara ett tidigare träningspass!
När jag körde hockeytacklingar intill pinnen och ett par små steg ut vid nästa pinne funkade det kanon. Någon gång missade han en pinne, men då var det antagligen jag som inte kom tillräckligt tätt intill pinnen. Jag för även handen i salom, men ganska högt över hans huvud (liten hund...), provade utan, men han verkar behöva den hjälpen ännu.
Vi avslutade med en helt felfri omgång och jag belönade med godisregn i gräsmattan och sen lite bus där vi rullade runt på gräsmattan och lattjade. Marken känns inte kall längre, vilket sommartecken!

2 kommentarer:

  1. Å jag skall oxå köpa slalompinnar på Rusta, de var slut sist jag var där, men det blev ett par rullar rosa bajspåsar iallafall!
    Det var alldeles säkert samma Åssborn som du tältade bredvid i Tollarp, de var där och tältade. Tänkte också försöka mig på det med Luma till sommaren, tycker att det verkar kul med Tollarpsdagarna...

    SvaraRadera
  2. Jag blev positivt överraskad av kvaliteten på slalompinnarna från Rusta, de går ner kanske 15 cm i jorden och står skapligt stadigt. Man fick med ett mätsnöre för att få jämnt avstånd till pinnarna.
    De räcker absolut ett bra tag till lite hemmaträning.
    Ser du Åssborn + husse igen så hälsa dem från Kasper. Tollarp var klart kul, och att tälta funkade kanon med hund.

    SvaraRadera