Senaste inläggen

måndag 30 mars 2009

Överjävligt

Jag tittade igår på Dokument utifrån om renrasiga hundar. Att se dessa stackars sönderavlade hundar med den ena sjukdomen värre än den andra. Och attityden hos engelska uppfödare och deras kennelklubb är helt obeskrivbar. För jävliga var de! Aldrig en engelsk import efter att ha sett det programmet...

Visst kan man kritisera SKK, men de ligger ljusår före The Kennel Club i avelstänk.

Repris på lördag 20.00 på kunskapskanalen: ”Ett renrasigt helvete” eller på SVT Play.
Obs! Inget för blödiga...

3 kommentarer:

  1. Hej! Håller med dig, riktigt otääckt program. Känns bra att rasklubben bestämt sig för att jobba fram emot ett hälsoprogram förd d/s g.
    Ha' det bra!

    SvaraRadera
  2. Man får inte tävla IPO med gårdshund, men Torneryds Nicke (kolla Kaspers stamtavla) tränade både skydd och arbetade som polishund. Tror inte det skulle vara några problem att köra IPO med en gårdshund, inte några problem med att ligga i byte eller fasta bett alls, handlar nog mer om hur de formats som valpar, drifterna har inte plockats fram, ser fram emot att kunna köra lite bitarbete på Binkis, när hon nu är ihopläkt, på håll och kanter!

    SvaraRadera
  3. Usch ja det ver ett fullkomligt vidrigt program, att man kan avla på uppenbart sjuka hundar, att kennelklubben bagatelliserar problemen, fy sjutton vilka vidriga människor.

    SvaraRadera