Senaste inläggen

lördag 8 augusti 2009

Legat lågt

Har legat lågt med både blogg och hundaktiviteter på sistone då jag åkte på en förkylning i veckan. Har med knapp nöd orkat arbeta av det viktigaste varvat med vila i skuggstolen.

Viltspårprovet som skulle varit idag sköts tack och lov upp tills imorgon på domarens begäran. Har inte tränat viltspår nåt mer sen sist, men jag hoppas det går vägen ändå. Det lär väl bli varmt imorgon med, så det är tur att vi startar redan vid nio. Såvitt jag vet är vi bara två hundar (om ingen annan anmält sig separat) så vi behöver inte vänta så länge. Tur, för sen ska jag hämta en gammal kompis som kommer med tåget vid ettiden.

Har ännu inte tagit nån bild på hur fin Kasper blev i sin Obtrackkostym. Det kommer, för ett sånt täcke kan jag rekommendera till andra gårdshundsbyggda hundkroppar.

Passerade Alewalds inne i stan idag på väg till lunch på Ulla Winblads med gästande amerikaner och inhandlade då ett par Lundhagsbyxor samt en bambuskjorta som ska testas redan imorgon bitti. Bambu skulle enligt reklamen transportera bort fukt och hålla en sval varma sommardagar samt vara naturligt antibakteriell och dessutom vara mjuk och skön. Ja, det sista stämmer, det är det enda jag vet ännu. Tänkte att en långärmad skjorta som inte blir för varm är perfa om man som jag vill slippa att än en gång bli sönderriven på armarna av de vassa snåren i roslagsskogen vi ska hålla till i imorgon.

Håll gärna tummarna för oss imorrn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar