Senaste inläggen

måndag 5 oktober 2009

Soligt och kantareller

Passade på denna soliga dag att ta Kasper på en kompensationspromenad i skogen. Igår fick han ju inte vara med. Lika bra det, med tanke på vädret, förresten.
Idag tog vi en timmes extralunch och plockade ganska mycket stora gula kantareller och en del trattisar. Kasper verkligen njöt av att få skutta runt i skogen, även om han fick vara i flexit den här gången.

Här kommer äntligen lite fler bilder från rallykursen:
http://www.evrodoc.se/rally1/

Vi har såna problem med Bredbandsbolaget just nu att vi inte fått upp bilderna förrän nu. Avsända mejl kommer fram tio timmar senare (hur kul är det när man har firma?), uppskickade filer går med 0 kB/sekund osv. De lovar att de jobbar med problemet och ska skicka oss en ny kabel. Hm. Inte säker på att det är i kabeln skon klämmer, men vi får väl se. De har flyttat oss från en proxyserver till en annan också, det hjälpte en del vad gäller skickade mejl. Jag blir så trött på sånt här strul.

4 kommentarer:

  1. Bara att ha med omnämnt företags kundtjänst kan ju få vem som helst att "dampa loss" (som Sonen skulle ha uttryckt det...)
    Lycka till, bete dig som en terrier
    ;o)

    SvaraRadera
  2. Vilken frustration, på dem bara!

    Så fin Kasper är i sitt täcke. Vi var på kurs i söndags, det var svinkallt så ett täcke är måste när det är långa pass!

    SvaraRadera
  3. Husse är supernöjd med jakthundarnas GPS. Han har nu full koll på dem, ser hur det rör sig under jakten. Förra jaktsäsongen köpte han bara en enhet (kunde alltså bara släppa en hund i taget), men nu här han har två enheter kan båda två jaga samtidigt. Eftersom Dålly har genomfört flera jakttävlingar i mellansverige (runt Stockholmsorådet) har han köpt även den GPS-kartan. Snart är det petit-SM som gäller. Spännande!

    SvaraRadera
  4. Ja, vi stångas vidare med Bredbandsbolaget, det är jäkligt vad utsatt man blir.

    Täcket är det första som sitter bra på Kasper. Om det sen räcker till i vinter får vi väl se, men det ska vara nåt typ goretex i det, så trots tunnheten ska det vara rätt bra.

    Kul att höra om hundgps:erna, det verkar vara en smart uppfinning.

    SvaraRadera