Senaste inläggen

måndag 4 januari 2010

Hus utan nyckel

Vi kom ner lyckligt och väl till vårt tillfälliga hem i Skåne. Nyckeln skulle ligga under den vita krukan. Hur känner man igen en vit kruka i mörkret? Det fanns många krukor och vi letade. Och letade. Till sist fick vi överge letandet efter vita krukor till förmån för letandet efter pannlampor i vår fullpackade bil. Men inte ens utrustade med varsin pannlampa hittade vi någon vit kruka med nyckel under. Vad göra? Någonstans i packningen hade vi ett telefonnummer till husets son.
Innan vi börjat vårt tredje letandeprojekt råkade husse ta i dörrhandtaget till ena terrassdörren. Olåst!

Vi kände oss nästan som inbrottstjuvar när vi gick in fel väg och öppnade upp ytterdörren för att släpa in allt pick och pack.
Nu är vi lite hemmastadda, har testat den fantastiska induktionshällen och försökt orientera oss i köket, installerat dator och medförd kaffemaskin.

Kasper har känt en svag kattdoft, men hittills har Siri inte dykt upp. Det blir ett äventyr att hantera dem båda i samma hus...

Lite senare: Siri fanns hela tiden på övervåningen. :O Kasper har varit uppe där flera gånger utan att upptäcka henne. Nu är hon infångad meddelst godis och förd till tvättstugan för natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar