Senaste inläggen

fredag 1 januari 2010

Gnistrande vinterpromenad



Vi fick en hisnande vacker första dag på det nya året och tog en gnistrande vinterpromenad på golfbanan. Skaren varken bar eller brast, ens för en gårdshund, så vi höll oss till vägarna och promenerade bort till vackra Lindö gård.

Där fick vi sent omsider svaret på var den berner senner hör hemma som vi mötte mol allena på golfbanan förra vintern. Uppenbarligen bor den i någon av de gamla gula arbetarbostäder som ligger på Lindös marker.

Redan vid parkeringen träffade vi en gammal jack russelbekant från förra vinterns golfbaneturer och Kasper fick leka lite med honom. Sen kom en skidande husse med spaniel- eller möjligen kooikerhondjevalp, och medan jack russeln med tillhörande husse stannade för att leka med den fortsatte vi vår promenad med lös hund. Otroligt nog var det inga problem att få honom att hänga med oss istället för att leka med hundarna.

Runt Lindö kopplade jag honom, men han fick ändå nosa lite på den gamla berner sennerbekantingen. På tillbakavägen fick Kasper gå lös Nära, vilket fungerade riktigt bra. Tyvärr blev inga bilder på Kasper nåt att ha, men njut av de vackra vinterbilderna.

3 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder! Vad härligt med en brorsa till Kasper såsmåningom, så spännande! Jaktlabbe står högt på min lista också..skulle vara spännande att träna med en apporterande hund tycker jag.
    God fortsättning till er alla!

    SvaraRadera
  2. Tack! ;)
    Ja, en apporterande hund verkar himla kul att träna, även om gårdshundar onekligen har sin charm med. :D

    SvaraRadera
  3. Pompe hälsar att JaktGolden tjejer är det snyggaste som finns. "Inte nog med att dom är snygga, vi blir snygga tillsammans också, helt rätt färg på dom tjejerna"

    Gott Nytt År!

    SvaraRadera