Senaste inläggen

torsdag 30 april 2009

Testade nya cykelpinnen

Idag testade vi nya cykelpinnen på en tur till kompisen Enzo. Efter lite inledande motvilja sprang han sen lika fint med den som med springern. Sen gick vi en promenadrunda, delvis lös, och klarade lite svårare inkallning galant. Lite inkallningsträning på grusplan; då hade Kasper svårt att ligga/sitta still och vänta. Detta går bra på egen hand, så det måste vara sällskapet som gör att det blir svårare. Vi behöver träna mer på Stanna kvar-övningar.
På tillbakavägen hem var Kasper trött, så vi cyklade i mycket maklig takt, var totalt ute i närmare två timmar. Kan dock säga att jag är nöjd så långt med Walky Dog, enda knepigheten är att jag har den monterad på en cykel med killram, så det gäller att svänga över benet inte bara över sadeln utan förbi hundpinnen och då helst inte bonka hunden i huvudet med foten...
Väl hemma igen lade sig Kasper platt på magen på det svala klinkergolvet, men det tog inte många minuter förrän han sade att han ville ut i linan och ligga i solen och kika på dagisbarnen på andra sidan gatan. Plockade ut datorn, så kan vi mysa i solen tillsammans.

1 kommentar:

  1. Vilken "pinne" är bäst då, jag vill också ha någon form av pinne till cyklingen.

    SvaraRadera