Senaste inläggen

söndag 4 maj 2008

Kasper har bott på hundhotell

Vi har varit på semester. Kasper bodde på hundhotell (http://www.skoby.nu/) och vi på människodito i Söderköping där vi försökte stå emot vädrets makter och vårcykla lite.
Vi fick en liten dagbok med oss från hundhotellet. Det mest förvånande är att där står att han var lite blyg! Har väl aldrig satt de orden i samband med den hunden.
Tydligen var han lite arg i boxen till att börja med. Är ju inte van att vara i så begränsat utrymme nån längre tid. Det verkar ha gått över efter nån dag.
Han fick iallafall springa och leka ute i en stor fin hage tillsammans med jack russeln Moritz, dvärgschnauzern Nellie, taxen Elvis, ytterligare en jr som hette Bons (?) och på sluttampen en foxterrier vid namn Goofy.
Personalens omdöme är att Kasper är en trevlig, pigg och glad kille som alltid mötte dem med viftande svans. Det låter mer som vår Kasper.

2 kommentarer:

  1. Hej igen,
    Vad spännande du får vara med om. Matte och husse ska iväg till France men jag får inte följa med. Min lillmatte och husse ska passa mig. Till sommaren ska jag få följa med till värmen.Jag har bevisat att jag är soldyrkare, jag hittar varenda solstrimma varhelst i huset och där lägger jag mig!

    SvaraRadera
  2. Visst är det mysigt att sola nu. Jag lägger mig ute varje dag och leker död hund, så matte oroligt måste kolla om jag druckit tillräckligt med vatten.
    France, dit kanske jag ska också, nästa år eller så. Men i år ska vi visst testa lite kortare resor, säger matte, till Gotland och Rügen och så. Ska visst finnas skojiga rabbis på Gotland... ;)

    SvaraRadera