Senaste inläggen

fredag 26 februari 2010

Paus från allt jobb

Det har kommit in flera brådisjobb nu, men jag kände att jag behövde en paus. Var kan man bättre fördriva tiden än på Teba i Höör? Ett nytt halsband till Kasper, ett multifunktionellt koppel, lite prisvärt träningsgodis, bajspåsar och en fleecetröja till mig för halva priset fyndade jag. Efter visst funderande slog jag även till på två mat-/vattenskålar för den händelse det kommer en till hund in i vårt liv. De har så bra priser där att jag tyckte jag kunde ta chansen, istället för att om några månader betala mångdubbelt i Stockholmsbutikerna.
Jag provade även bland annat en väst, men avstod den tills vidare eftersom den var lite fodrad, vill hellre ha en så tunn väst som möjligt för både sommar- och vinterbruk. Så kan man ha kläder därunder efter väder istället. Hoppas istället på att hitta en Paw of Sweden på retrievereventet i Tullgarn i maj. Blir det inget napp där kan jag alltid beställa den andra västen från Teba via webben, för nu har jag iallafall provat ut storleken.
Vädret är kanon idag, snön smälter som smör. Istället måste vi börja torka av Kasper när han varit ute, det har vi sluppit bra länge nu.

1 kommentar: