Senaste inläggen

måndag 15 februari 2010

Invald

Jaha, så var man invald i VaBK:s styrelse. Ska man tolka det som ett tecken på att det börjar bli dags att pallra sig hemåt? Man får iallafall tacka för förtroendet. ;)

Vi är kvar ett par veckor till, men sedan får det räcka med Skåne för den här gången. Lagom tills vi åker vänder vädret antagligen och det blir omedelbart vår här nere. :O

Mina storvulna planer på att passa på att träna viltspårning på Skånes barmark har ju gått helt om intet, och nu börjar jag inse att inte ens de sista dagarna här har skuggan av en chans att hinna bli spårbara.

5 kommentarer:

  1. Hej igen,
    Vilka möjligheter att få byta miljö som ni gör.Så härligt än att snön viner utanfök knuten!
    Grattis, ditt otroligt målmedvetna arbete gör att fler vill ta del av det! Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Klart att det är ett tecken! Welcome back till Vall-en-tuna. Vi har sett till att alla promenadstigar ff har alldeles lagom djupa snöfåror för en DSG.

    Enzo undrar om Kasper skäller på skånska nu? I så fall begär han textremsa! :o)

    SvaraRadera
  3. Kasper ser fram emot alla välbekanta dofter i Vallentuna, kommer att rejsa runt som ett vitbrunt streck...

    Skånska talar han inte direkt ännu, men har utvecklat ett alldeles särskilt indiantjut som betyder "Katt i sikte, oroa dej inte matte, jag skyndar mej att jaga bort den!"

    Hot Hippi: "målmedvetna arbete" var alldeles för mycket sagt... nosande på olika hundgrenar stämmer bättre in på det vi pysslar med... ;)

    SvaraRadera
  4. Det var ju typiskt att ni skulle välja den snöigaste vintern på länge att testa av Skåne, har ni fått mersmak eller nog? Välkomna hem snart och grattis till styrelseposten. Jag ska väl beställa kött snart och då vore det skoj att träffas igen.
    Tina

    SvaraRadera
  5. Tina: visst var det typiskt att när man planerar in nåt, så blir det ändå fel... ;) Vi har haft rätt trevligt här ändå, men nu börjar vi allt längta hem till vårt egna.

    Ska bli intressant att sätta sig närmare in i styrelsearbetet på VaBK.

    Beställer du kött och får för mycket så har du en naturligt avsättningspunkt för överskottet. ;) Alldeles oavsett det så är du givetvis välkommen till oss igen, vore klart skojigt!

    SvaraRadera