Senaste inläggen

söndag 13 juli 2008

Lattjolajban med Kasper


Igår åkte vi till Issjön och badade. Till och med Kasper var i till magen iallafall. Där en liten bit ut satt ju matte som man kunde ta sig upp i famnen till och pusta ut hos innan man gav sig tillbaka den där halvmetern till stranden.

Nästan inga där så vi kunde gå ostörda runt sjön. Kasper var lös emellanåt, särskilt på slutet, när han busat av sig det värsta. Han lyssnar bättre nu när jag tycker han dragit iväg för långt framåt. Gömde mig några gånger.

Matte brukar kalla mig grodan när jag ligger så här skönt med bakbenen utfläkta. Vet hon inte nåt om grodor, eller???
Idag var vi ute på cykeltur. Först var han soltrött och ville åka i korgen, men efter en stund piggnade han till och sen sprang han resten av vägen. Sen har han lekt en del med grannhunden idag, filmade lite av det. Hade tänkt köra agility med honom, men det blev rätt komplicerat med ytterligare en hund lös på gården. Å ena sidan bevaka att Simba inte åt upp målgodiset, å andra sidan få Kasper att sitta fint vid startplatsen och sen hoppa genom ringen, över ribban och in genom tunneln. Som framgår av filmen var disciplinen efter tunneln inte den bästa först...

Det gick bättre efter ett tag, men då hade jag lagt kameran åt sidan. Men min mörka röst fungerade även på Simba, faktiskt: en liten bit blodpudding hann han sno, men sen hajade han läget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar