Senaste inläggen

tisdag 15 juli 2008

Husse omskakad

Husse har ju åkt ifrån oss en vecka på semester i Grekland. För varmt, tycker Kasper, den svenska sommaren är perfekt.
Hörde iallafall av husse i morse: de hade haft jordbävning i Grekland! Mer om detta:
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_1457943.svd
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=804698

Hos husse hade det skakat ordentligt och folk hade sprungit ut ur husen. Som tur är har husse en marklägenhet, så han kom ut snabbt. Hoppas nu de slipper fler efterskalv!

Några roliga Kaspersaker jag missat att berätta om:
Häromdagen hittade Kasper en död fågel på vårt trädäck. Den hade säkert krockat mot huset. Han var väldigt nyfiken och skulle fram och nosa, men lydde mitt Nej! När jag så gick till boden och hämtade ett par trädgårdshandskar att ta bort fågeln med blev ju handskarna roligare än fågeln, förstås...

Igår var vi iväg med bilen en sväng. Hade dumt nog missat att ta med vatten till Kasper, det händer nästan aldrg, och nu skulle jag lämna Kasper fem minuter i bilen för att göra ett kort ärende inne i ett centrum dit hundar inte får följa med in. Öppnade rutan, men kände ändå dåligt samvete för att ha honom där ens en sekund. Förbi McD på utvägen, aha! Köpte en tiokronors glassbägare och tog med till lillen, som inte verkade ha hunnit bli alltför varm de där få minutrarna. Delade glassen med honom, för så mycket glass är inte bra varken för Kasper eller matte. Vilken syn att få se hans konfunderade min när han kollade om det där rinniga på mattes finger verkligen var gott. Men jo, det var det ju! Slurp!

3 kommentarer:

  1. Glass är nyttigt Kasper, kalk stärker benen ;-)

    SvaraRadera
  2. Jag ska till Rhodos på söndag. Lite skeptisk nu!.. tack för en underbar blogg! kram Julia

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Tack för hälsningen på vår blogg!
    Roligt men mycket jobb med valp!
    Pompe körde vi mycket lydnad med när han var valp/unghund (Verkar lik Kasper till sättet)men King verkar vara en annan sort, lite lugnare lite mjukare.
    Ha' det bra i solen!
    Birgitta med Pompe & King

    SvaraRadera