Senaste inläggen

fredag 25 januari 2008

Tur att det växer godis på stenarna

Jag får nog börja med långlina igen när vi är ute i skog eller på äng. Idag lekte han lös med fyra hundar (varav en var tänkt lekkamrat) och gissa om det var svårt att få honom att sluta. Till slut hittade jag en sten som jag kunde lägga godis på, det blev min räddning. Han ÄLSKAR att hoppa upp på alla stenar, för det växer ju så mycket godis på dem.

3 kommentarer:

  1. Hippi ville inte sluta leka i dag heller när hon fick springa lös.Fattar inte hur de orkar.Den andra Gårdisen som var med på kursen var precis lika ettrig som Hippi.
    Undrar om det finns kurser för sådant beteende. Klicker kanske...vore en dröm om ett klick gjorde att hon vände mot mig!

    SvaraRadera
  2. Klicker har gjort en del för oss, tror han varit svårare om vi inte kört det. Med klicker kan man förstärka mer exakt de beteenden som är bra, som kontaktsökning.
    Men, som sagt, vi har en lång väg kvar...
    Vad var det mer för annan gårdis med? En från samma kull?

    SvaraRadera
  3. Ja det var jättekul att det var en lika gammal gårdis med. Hon var så söt, var lite större än Hippi. Det är så fascinerande med alla olika ansikten på de små liven.
    Ska försöka fånga dem på bild när vädret tillåter och om de är stilla!Tyvärr minns jag inte Kennel namnet men det var utanför Mölnlycke tror jag!

    SvaraRadera