Senaste inläggen

tisdag 20 november 2012

Jungman på besök

Storpudeln Jungman, 10 veckor, kom på finbesök. Vi började med att gå till gröna ängen där han fick lära känna Kasper till att börja med. Det funkade bra och Kasper var mer intresserad av människorna än valpen, så jag plockade fram Lakrits istället.
Han tyckte det var buskul med valpen. Han fick ha koppel på först medan vi kollade av hur Jungman reagerade på den stora buffliga svarta hunden, men snart åkte kopplet av och de busade runt. När det blev lite läskigt sprang Jungman in mellan benen på någon lämplig människa, men snart var han ute igen och lekte.
Väl inne somnade Jungman som en stock på golvet. Det var jobbigt att leka så intensivt med de stora hundarna.
Sen blev det lite lek- och träningstips, middag till människor och hundar samt en klicker och bilsele med hem.
Jungman känns väldigt cool, har lätt att koppla av. Nu ska vi träffas igen på lördag på barnkalas. Det går säkert lika bra då.

4 kommentarer:

  1. Vilken sötnos - storpudlar, eller ja egentligen alla storlekar av pudlar, är jättefina!

    SvaraRadera
  2. Jag har egentligen inte mycket erfarenhet av pudelvalpar, men han var väsentligt lugnare än Kasper som valp. Lugnare än Lakrits också, tror jag nästan, även om de är mer lika.
    Han har ju ett kul leksätt, som man ser lite av på filmsnutten. Hoppa och fäktas - kom an bara!

    SvaraRadera
  3. Tack för en jättebra dag och god middag!!! Hälsar Jungmans matte och husse

    SvaraRadera
  4. Ja, det var en bra första träff. Ledsen att det inte funkade idag, men jag missbedömde tiden kapitalt. Vi får göra ett nytt ryck snart!

    SvaraRadera